sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Lempi kosmetiikkatuotteeni

Ajattelin jakaa teille lukijoille omat kosmetiikka tuotteeni joita käytän melkein päivittäin ja mielipiteeni niistä. Itse en ole ihminen joka meikkaa kovinkaan paljoa, joten meikkien sijasta minulta löytyy hiustenhoito tuotteita sekä erilaisia hajuvesiä. Kaikista hiustuotteistani ja hajuvesistäni en laita tähän postaukseen nyt kuvia.  Rakastan näiden tuotteiden ostamista ja tämän takia kaappini ovat täynnä erilaisia tuotteita joita en välttämättä edes käytä.  
Ensimmäisenä löytyy Four Reasonin lämpösuojasuihke ja shampoo.
 Pidän kaikista Four Reasonin tuotteista. Molemmat näistä tuoksuvat tajuttoman hyvälle ja tekevät tehtävänsä. Olen käyttänyt jo monia vuosia Four Reasonin lämpösuojasuihketta ja voin suositella sitä teillekin. Hinta on noin 11.50€ ja tuoksun ja toimivuuden puolesta suosittelen.
Tämä Four Reasonin shampoo rakennepaikkaa ja vahvistaa hiuksia. Se sekä kosteuttaa että korjaa hiuksissa olevia vaurioita. Tämä on hyvä shampoo varsinkin niille jotka värjäävät hiuksiaan paljon. Hinta on noin 10€ 
Shampoon lisäksi kannattaa ostaa kunnon hoitoaine.
Tässä kolme lempihiustenlaitto / hoito tuotteitani. Ensimmäisenä Bed Headin eli Tigin hiuslakka. Hinta on noin 13€
Hiuslakka pitää hyvin eikä jätä hiuksia tahmeiksi. Ja tämä hiuslakka on ensimmäinen, joka mielestäni hyvän toimivuuden lisäksi myös tuoksuu hyvältä
Seuraavana Osis+ suoristussuihke. Tätä suoristussuihketta en suosittele. Itselläni se jättää hiukset märiksi ja tahmeiksi. Tuoksukin on myös hyvin kemikaalinen En ole vielä saanut aikaiseksi ostaa uutta suoristusuihketta, joten tällä mennään. 
Hinta oli noin 10€
Onko teillä lukijoilla suositella jotakin hyviä lämpösuojasuihkeita?
Ja kolmantena tuotteena Lorealin värjätyille hiuksille tarkoitettu hoitosuihke. Suojaa sekä ravitsee hiusta, Auttaa myös takkuihin. Tuote jättää myös hiukset ihanan tuoksuisiksi.
Hinta 3.50€
Fitme puuteri ja Rimmelin aurinkopuuteri. Olen tyytyväinen molempiin tuotteisiin.
Puuterin hinta: 12.90€
Rimmelin aurinkopuuterin hinta:  7.90€
MaxFactorin CC voide. Peittää hyvin. Jättää naaman hieman tahmean tuntuiseksi.
Hinta: 17.90€
Maybellinen ripsiväri on parhain ripsiväri jota itse olen koskaan käyttänyt. 
Hinta: 14.90€
Victoria´s secret kokoelmani. Osat tuoksuista olen ostanut itse ja osan olen saanut lahjaksi. 
Lempparituoksujani ovat nämä neljä:

Minkälaisia kosmetiikkatuotteita te lukijat käytätte? Jos teillä on blogissanne samantapainen postaus linkatkaa se ihmeessä tämän postauksen kommentteihin! 




32 kommenttia:

  1. Hyvä postaus! :) Omia suosikkeja ovat myös tuo Tigin lakka ja Maybellinen ripsari, mutta myös Rimmelin Stay Matte puuteri, Smashboxin primeri ja Diorin lip maximizer

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Ja mukava kuulla, primerin olen halunnut itsellenikin joskus ostaa, mutta en ole vain saanut vielä aikaiseksi.

      Poista
  2. Mä tykkään TreSemmen lämpösuojasta, mitä käytän hiuksia suoristaessa :) muistaakseni se oli aika edullinenkin! Ompa sulla paljon noita Body Mistejä, ihana! :D

    http://riikkamaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, pistämpä tuon ylös jos tuota lämpösuojasuihketta vaikka kokeilisikin! Ja joo noita on vähän päässy kertymään :D

      Poista
  3. Mulla ei oo kauheesti käyttöö lämpösuihkeelle, mutta tarvittaessa kaapista löytyy Lorealin Elnett Satin Heat Protect Styling Spray . Tästä oon tykännyt ja kokenut sen hyväksi. Lisäksi se tuoksuukin hyvältä! :) Laitoin nyt vielä linkin kuvaan, kun näitäkin on vissiin kahdenlaisia (?) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä tuoksu on aina plussaa! :) Ja linkkiä en kyllä nää?

      Poista
    2. Jäinkin odottelemaan sun vastausta, kun tuo linkki katosi tuonne :D Se on siis tossa tuotteen nimessä

      Poista
    3. Ai katsos niimpäs onkin! Kurkkaan tuotteen ja laitan ylös jos sitä joskus kokeilisin! :)

      Poista
  4. Mä käytin pari vuotta sitten Schwarzkopfin Got2Be Guardian Angel -lämpösuojasuihketta (musta pullo), ja se tuoksui ihan sika hyvälle! Enää en lämpökäsittele hiuksiani oikeastaan yhtään, ehkä noin kerran tai kaksi vuodessa, joten ei ole tullut ostetuksi uutta pulloa kaksi vuotta sitten loppuneen tilalle :D Mutta suosittelisin sitä, jos kaipaat lämpösuojaa!

    katiannausa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuosta olenkin kuullut, juuri että tuoksuu todella hyvälle ja miettinyt monesti kun oon nähny sitä kaupassa myynnissä että pitäisikö kokeilla! :)

      Poista
  5. Nää tälläset postaukset on tosi kivoja! :) Muutenkin sun blogi näyttää kyllä hyvältä alulta!

    http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Ai vitsi mä liputan kans noita four reasons-tuotteita ja kylläpä löytyy aika monta victoria's secretin bodymistiakin! :D vaikuttaa mukavalta blogilta!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Four Reasonin oikeastaan kaikki tuotteet on ihan mahtavia! :)

      Poista
  7. Oi Victoria's Secretin tuotteet on niin ihania<3 Multa löytyy tosin kyllä vasta yksi body mist. Pitäis ostaa uusia :) Kivanoloinen blogi, liityin lukijaksi! :)

    http://katja-positivevibes.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis melkein jokainen tuoksu on hyvä! Multa tosin yks bodymist löytyy josta en niin välitä, enkä ole kuin kerran käyttänyt niin arvonnan pidän siitä sitten kun lukijoita on hiukan enemmän! :)

      Poista
    2. Ja tervetuloa lukemaan mun blogia, käyn kurkkamassa sun blogin :)

      Poista
  8. Hei tosi kivoja lemppareita! Kivoja noi sun VS:ät :-D <3

    http://sofiakoivisto.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Ai hitsi kuinka ihania VS-tuotteita, pitäis kyllä itsekin hommata pari body mistiä kun niitä nykyään saa niin monesta paikasta! Muutenkin tosi kiva postaus :)

    http://olderthanyesterday.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä todella ihania! Ja niinkuin jo Katjan kommenttiin vastasinkin ajattelin yhdestä noista tuotteista arpoa teidän lukijoiden kesken koska en kyseisen bodymistin tuoksusta kauheasti välitä! Mutta se olkoon salaisuus mistä tuoksusta on kyse ;)

      Poista
  10. VS on tuoksuista kyllä munkin suosikki! Varsinkin love spell on yks ehdoton lemppari! :p

    http://tiiamariaemilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  11. Sun blogi vaikuttaa tosi kivalta, jos näin nyt voi sanoo, kun sulla on vasta pari postausta. Sä kirjotat tosi kivasti ja yksityiskohtaisesti! :)

    http://writtenbyneea.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  12. Kivanoloinen blogi sulla! Ja oon ite kans todella tyytyväinen noihin four reasonin tuotteisiin :) Ihanan paljon tuoksuja sulla

    http://loikkivat.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noita on päässy vähän kertymään :3 ja kiitos paljon! :)

      Poista
  13. Oho, sulla onkin oikein kokoelma noita VS:n body misteja :D. Itse olen niinkin huolimaton, että jätän lämpösuihkeen kokonaan käyttämättä. Tosin hyvin harvoin sille olisi tarvettakaan, lähinnä vain kiharran hiuksia satunnaisesti. Tuota lakkaa pitääkin kokeilla, sillä itse en ole vielä onnistunut löytämään sitä oikeaa lakkaa minulle (:

    http://pamikyltsi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noit on kyl tosi paljon ja lisää olis tarkotus hommata jossakin vaiheessa! :) Ja joo lakkaa suosittelen, hieman on hintava lakaksi, mutta on varmasti hinnan arvoinen.

      Poista
  14. Oi että oon kateelinen :D Haluisin niin paljon noi kaikki tuoksut. Vaikuttaa lupaavalta tää sun blogi. Jään seurailemaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki haluaisin noita tuoksuja vaan lisää :3 Ja kiitos paljon sekä tervetuloa lueskelemaan!

      Poista
  15. Four Reasonsin tuotteet on kyllä tosi jees! Oon tykästynyt yhteen Lumenen sinisistä ripsareista, koska se ei aiheuta mulle allergista reaktiota. VS'n tuoksuista en oikeen diggaile, omistan ite ton Strawberries & Champagnen ja se on enempi talvituoksu, koska kesäsin peityn muuten ampiaisiin...

    VastaaPoista