maanantai 11. huhtikuuta 2016

Viime aikaisia ostoksia

26.3 tuli tehtyä kavereiden kanssa synttäri reissu Viroon. Eli jeij olen täyttänyt vihdoin 18, ja kortti löytyy taskusta! Ei muutakuin ajelemaan autolla. Kauan odotettu 18 vuoden ikä vihdoin saapui, mutta mitä se toi tullessaan? Kortin sekä laillisen luvan käydä ostamassa esimerkiksi alkoholia kaupasta. Monesti ajatellaan, että kun ihminen täyttää 18 elämä muuttuu täysin ja yhtäkkiä ollaan aikuisia. Omasta mielestäni olen vieläkin aikusesta kaukana. Olen edelleen nuori joka käy lukiota, mutta saa ajaa autolla. Välillä jopa unohdan olevani edes 18. Se mitä tämä ikä tuo tullessaan on vastuu omasta elämästä ja omista tekemisistään. 
Mutta ostoksiin!

En tiedä mikä tässä lompakossa oli, mutta heti kun näin sen Viron River Island kaupassa rakastuin. Mietin vaikka kuinka kauan, siellä kaupassa että ostanko vai enkö osta. Lopulta katsoin omaa vanhaa ränsistynyttä ja kulunutta lompakkoa ja päätin, että on aika ostaa uusi lompakko.
Hinta oli noin 22€.


En Viron reissulta hirveästi löytänyt mitään ostettavaa verrattuna siihen kuinka paljon vaatteita sovitin, joten päätin tilata netistä esimerkiksi nämä Niken ihanat Rosher One kengät !!
99.95€ Zalandolta. 
Aivan ihanan tuntuiset jalassa.

Olen aina halunnut omistaa jotkin Calvin Kleinin alusvaatteista ja päätin nyt laittaa hiemaan rahaa palamaan ja ostaa Calvin Kleinin ylä- sekä alaosan.
Tilasin nämäkin Zalandolta.
Alaosan hinta oli 19.95 ja yläosan 32.95.
Molemmat ovat ihanan pehmeitä päällä ja istuvat hyvin. Tekisi mieli tilata enemmänkin Calvin Kleinin alushousuja, mutta niiden hinta tekee sen hieman hankalaksi.

Eräs kavereistani tilasi LivBoxin ja sai minut innostumaan kokeilemaan tätä myös. Ja tässä sitä ollaan ensimmäinen LivBox on saapunut  ja olen erittäin tyytyväinen tuotteisiin.
Maksoin paketista 16.90€ ja laskin että tuotteiden arvo yhteensä on yli 60€.
Paketissa tuli hammastahna, iholle tarkoitettu öljy, hoitava huulikiilto, hiuslakka, hiusnaamio. sekä muotoileva hiussuihke. 
Jos haluat itsekin kokeilla tätä pakettia mene kurkkaamaan osoitteeseen: https://www.livbox.fi/

Kerran käytyäni kampaajalla sain näyte purkin Argan Oil of Moroccon hiusöljyä kokeiltavaksi. Olin erittäin tyytyväinen öljyyn. Öljy jätti hiukset pehmeäksi eikä tehnyt niistä tahmean tuntuisia. Tuoksuki oli plussaa.
Päätin siis ostaa tätä kyseistä hiusöljyä lisää ja öljyn lisäksi mukaani tarttui vielä saman merkin shampoo ja hoitoaine.
Koko paketin hinta oli noin 44€

Paljon muitakin ostoksia oli, mutta tässä kivoimmat. Ostin myös virosta muutaman paidan ja tilasin netistä adidaksen housut sekä niken urheilutopin ja kahdet calvin kleinin alushousut.


2 kommenttia:

  1. Siis toi lompakko on aivan ihana! Rakastuin siihen ton sun kuvan perusteella :D

    heidikauremaa.blogspot.fi

    VastaaPoista